You are here: Home / O nama

Poručivanje se vrši putem telefona, imejla, i veb-aplikacije. Plaćanje se obavlja na kućnom pragu gotovinom/ platnim karticama, uz izdavanje fiskalnog računa.

„Organic Home Delivery“ d.o.o. je prva srpska distributerska kuća, specijalizovana za trgovinu svežim i prerađenim mesom iz organske proizvodnje. Posedujemo odgovarajući sertifikat za promet svežeg mesa i proizvodima od mesa u zemlji i izvoz. Trenutno, u ponudi imamo mladu junetinu, odgajanu u sopstvenoj proizvodnji na farmi u Čurugu. Počev od 2017. bićemo u prilici da tržištu ponudimo sveže i preradjeno živinsko meso i jaja, odgajena na sopstvenoj farmi, u potpunosti u skladu sa principima organske proizvodnje.

Sveže meso isporučujemo na kućnu adresu jednom nedeljno, sa rokom trajanja 10 dana. Posedujemo sopstvena vozila sa garantovanim rashladnim režimom. Napominjemo da je rok trajanja odredjen na osnovu Studije Instituta za higijenu mesa u Beogradu. Sveže meso je upakovano u MAP ambalazu koja garantuje ovakav rok trajanja.

Principi organske proizvodnje i propisi nalažu da organsko meso mora biti proizvedeno i prodato lokalno, bez dugotrajnog transporta i upakovano. Poštovanjem ovih principa izbegava se kontaminacija proizvoda i meso se u najkraćem kraćem roku isporučuje kupcu u svežem stanju. Iz tog razloga, mi smo se opredelili za direktnu dostavu svežeg orgasnkog junećeg mesa na kućnu adresu, kako bi našem kupcu garantovali uvek svež i zdravstveno ispravan proizvod u kontrolisanom lancu hladne distribucije. Organsko meso koje ste odabrali dolazi iz Srbije, sa farme u Čurugu gde se od 2013. godine tržištu već isporučuje organsko mleko.

Naš tim